Дзюдоїсти ДДУВС продовжують підкорювати призові п’єдестали!

Новини університету

У Дніпрі завершився головний офіційний старт року – Чемпіонат області з дзюдо серед чоловіків та жінок. Серед призерів – здобувач вищої освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Змагання проходили на базі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 6. За звання чемпіона боролися понад 70 спортсменів із Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу та Синельникового.

Перед початком змагань переможців та призерів Молодіжного чемпіонату України, який проходив у Харкові 16 і 17 вересня, привітав перший віце-президент федерацій дзюдо Дніпропетровської області та Дніпра, багаторазовий чемпіон світу з дзюдо серед ветеранів, декан факультету кримінальної поліції Сергій Балабан. Всі медалісти, а їх було 13, отримали з рук Сергія Миколайовича федеративні призові.

Свою нагороду отримав і срібний призер всеукраїнських змагань – студент юридичного факультету ДДУВС Роман Березюк.
Після нагороджень на татамі розгорнулися видовищні сутички кращих дзюдоїстів регіону.

Нелегко далася бронза студенту першого курсу юридичного факультету Кирилу Бондаренку, адже він боровся з досвідченими спортсменами. У ході запеклої боротьби спортсмен ДДУВС все ж виборов свою нагороду.

Наразі спортсмени університету готуються до Чемпіонату України з дзюдо, який відбудеться 14-16 жовтня у м. Запоріжжі.

 

 


450