До майбутньої професії готуються з перших хвилин!

Новини університету

Побороти корупцію: курсанти-першокурсники факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань вже під час табірного збору проходять актуальні для майбутньої спеціальності факультативні заняття. Так, нещодавно юнаки та дівчата успішно завершили онлайн-курс «Боротьба з корупцією» на платформі «PROMETHEUS».

Наслідуючи

За ініціативи фахівця факультету старшого лейтенанта Валерія Почтовика першокурсники розглянули навчальні матеріали та практичні ситуації, інфографіку розгляду судових проваджень, а також фільми про результати відомих журналістських розслідувань.

Наслідуючи

Наприкінці курсу юнаки та дівчата пройшли заключне тестування, за результатами якого всі 60 курсантів отримали сертифікати.

«Якщо хочеш краще зрозуміти ситуацію з корупцією у своїй країні, кращий варіант – пройти такий онлайн-курс. Мене особисто він навчив бачити проблему з різних сторін, глибше її усвідомити. На лекціях нам розповідали, що будь-яка людина може стати тим, хто розкриває схеми економічних злочинів», – розповідає курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дар’я Коляда.

Наслідуючи


476