Спорт як особливий life style!

Новини університету

Кубок України з Комбат Дзю-Дзюцу нещодавно проходив у Києві. 220 учасників з 20 регіонів країни виборювали звання найкращого відразу у трьох категоріях: клоуз контакт, фул контакт та самозахист. До збірної області увійшов і викладач Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Спорт

Нагороду за призове місце здобув викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Дмитро Білан. Він показав найкращий результат у категорії самозахист та посів 1 місце.

Спорт

Як розповідає викладач, у спорті він з 7 років, тобто майже все життя. Займався різними видами бойових мистецтв, серед яких: карате, дзюдо, дзю-дзюцу тощо.

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ викладає рукопашний бій та комбат дзю-дзюцу, готує до участі у змаганнях молодих спортсменів. Розповідає, що як тренер радіє за своїх переможців більше, ніж вони самі. Та при цьому продовжує виборювати призові місця на змаганнях, адже таким чином тримає себе в тонусі.

«Участь у змаганнях допомагає мені оцінювати свій професійний рівень. Це важливо, адже коли «виховуєш» майбутніх чемпіонів, треба й самому покращувати свою підготовку. Молодим спортсменам відразу говорю про те, що треба бачити і розуміти, ким будеш у майбутньому, щоб іти надалі до мети. Та найважливіше, що намагаюся їм донести – це те, що варто бути хорошою людиною. Тоді і нашій поліції працюватиметься спокійніше!» – розповідає про особливості підготовки спортсменів у ДДУВС Дмитро Білан.

Спорт


419