І правопорядок охороняти вчаться, і з професією рятувальника знайомляться

Новини університету

Табірний збір-2020 триває, а першокурсники вже роблять свої перші кроки до професії правоохоронця. Але комплексна підготовка поєднує в собі не лише заняття, стройову та фізичну підготовку чи тактику, а й знайомство із суміжними професіями, чиї представники, як і поліцейські, мають справу з щоденним ризиком.

І

Так, нещодавно курсанти разом із першим проректором ДДУВС Володимиром Ковбасою та представниками курсантських факультетів у рамках табірного збору відвідали новий полігон, де проходять підготовку працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

І

І

Майбутнім правоохоронцям розповіли про ключові особливості роботи рятувальників, а також презентували нову локацію – навчально-тренувальну вежу, збудовану на базі 3-ої державної пожежно-рятувальної частини, де працівники ДСНС відточують навички дій у різноманітних екстрених ситуаціях.

І

І

Але теорія – це одне, а спробувати власні сили теж хочеться! Саме тому курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відчули себе справжніми рятувальниками та спробували пройти естафету, яку відпрацьовують надзвичайники.

І

І

І

І

І

«Нас перевдягли у повне спорядження фахівців ДСНС, а потім ми спробували подолати дистанцію, відчути на собі цю своєрідну «гру на виживання»», – розповідає курсант 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Владислав Тімохін.

І

І

І

І

І

І

І


644