«Ловкачі» стали абсолютними переможцями нового квесту

Новини університету

Табірний збір-2020 не обійшовся без новітніх форматів навчання. Так, нещодавно на факультеті підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань для першокурсників влаштували незвичний квест. Як це було – далі докладніше.

«Ловкачі»

3 команди зі стрічками червоного, жовтого та синього кольорів, бадьорі девізи, повна готовність боротися за перемогу, – курсанти, які наразі проходять табірний збір у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, зібралися на плацу. До усіх присутніх звернувся перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса.

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

Після цього курсантам презентують правила квесту та безпосередньо фабулу: до Управління стратегічних розслідувань Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції у Дніпропетровській області звернувся фермер, постраждалий від злочинної групи.

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

А далі – найцікавіше: декілька локацій, які учасники квесту мають пройти крок за кроком. Для цього ж за правилами необхідно було і на теоретичні питання відповісти, і фізичні вправи виконати, і розгадати декілька ребусів, щоби, нарешті, скласти цілісну картину злочину та прописати ієрархію злочинців.

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

Курсант 1 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Алік Карапетян вигадав назву та девіз для команди «жовтих» за 15 хвилин, під час обідньої перерви. Назвалися «Ловкачами», ще й девіз вигадали відповідний.

«Коли ми прибули на кінцеву локацію, в нас ще залишалося 10-15 хвилин вільного часу, тому ми встигли здійснити обшук приміщення, а це було останнє завдання квесту. Знайшли всі заборонені предмети, навіть ті, що були заховані у спеціальних шухлядах із подвійним дном. Невдовзі на плацу нас оголосили переможцями, адже ми діяли найбільш злагоджено та швидко», – розповідає курсант.

«Ловкачі»

«Ловкачі»

«Ловкачі»

Декан факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Владислав Лазарєв за результатами квесту нагородив переможців та учасників дипломами.

«Ловкачі»


495