Професійно-орієнтовані дисципліни: посилено практичну складову!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочалися практичні позанавчальні заняття для курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань за напрямком «Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності підрозділів стратегічних розслідувань Національної поліції України».

Професійно-орієнтовані

Заняття організовані з метою посилення практичної спрямованості професійно-орієнтованих дисциплін, набуття здобувачами вищої освіти навичок практичної роботи, обміну передовим досвідом у правоохоронній діяльності. Курс включає 4 модулі та проводиться з використанням можливостей мультимедійного центру, а також навчального полігону з протидії організованій злочинності та корупції.

Професійно-орієнтовані

Практикуми триватимуть до грудня 2020 року. Проводять заняття науково-педагогічні працівники кафедри фінансових та стратегічних розслідувань, працівники навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем протидії організованій злочинності та корупції.

Професійно-орієнтовані

Професійно-орієнтовані

Планом передбачено вивчення інформаційно-програмного забезпечення кримінального розвідувального аналізу та нормативно-правового забезпечення діяльності підрозділів Департаменту стратегічних розслідувань НПУ, засобів інформаційно-аналітичної розвідки у протидії організованій злочинності в органах державної влади.

Професійно-орієнтовані

Професійно-орієнтовані

Кінцевою метою занять має стати набуття курсантами практичних навичок роботи з інформаційно-технічними та аналітичними продуктами Національної поліції України, складання відповідних оперативно-службових та процесуальних документів.

Професійно-орієнтовані


878