Козацькі розваги: як студенти стали козаками

Новини університету

Гарний осінній день, багатий, щедрий, зібрав студентів перших курсів на спортивному майданчику Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. В епіцентрі заходів, присвячених 55-річчю навчального закладу, – спортивні змагання «Козацькі забави».

Цікаві та захоплюючі естафети організували викладачі кафедри фізичного виховання. Були ігри на фізичну силу, на швидкість реакції, на нестандартне мислення та різноманітні екстремальні розваги.

Козацькі

«Виховання пошани до історичного минулого, допомога студентській молоді осмислити свою особистість як частину великого українського народу, моральне та фізичне загартовування студентів – таку мету ставили перед собою організатори змагань», – розповіла завідувачка кафедри фізичного виховання юридичного факультету Ірина Скрипченко.

Козацькі

Юні козаки та козачки проявили силу, витривалість і шалену жагу перемоги. Дух змагання та дружби, бажання ставати кращими об’єднували учасників.

Козацькі

Яскрава, захоплива та непередбачувана пригода підійшла до свого логічного кінця, залишивши на згадку спогади про веселу та дружню командну гру.


1 371