У ДДУВС відзначили кращих фахівців!

Новини університету

Традиційний ректорат у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ сьогодні не обійшовся без нагород. Почесні відзнаки вручили працівникам закладу вищої освіти, які доклали значних зусиль у професійній діяльності.

У

Нагороди вручав ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

У

Наказом Міністерства внутрішніх справ «За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість» нагрудним знаком «Кращий працівник МВС України» було нагороджено проректора університету Ларису Наливайко.

У

У ході ректорату нагрудним знаком «За відзнаку в службі» нагородили заступника декана факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності підполковника поліції Олександра Царьова.

У

Подяку було оголошено заступнику декана факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань капітану поліції Ельвірі Сидоровій, завідувачу відділення моніторингу, планування та закупівель Сергію Роззувайлу, а також доценту кафедри оперативно-розшукової діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Віталію Телійчуку.

У

У

У

Окрім цього, наказом Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції «За високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, професіоналізм, ініціативу в роботі та з нагоди відзначення 54-ої річниці з дня створення навчального закладу грамотою нагородили завідувачку кафедри цивільного права та процесу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Кристину Резворович.

У


829