Офіційно: курсанти ДДУВС!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ сьогодні завершився табірний збір-2020. Першокурсникам, які успішно пройшли первинну підготовку та «перевірку на міцність», вручили погони. Докладніше про урочистий захід – у нашому матеріалі.

Офіційно:

Схвильовані та зосереджені, юнаки та дівчата, які упродовж декількох тижнів відточували навички стройової та фізичної підготовки, а також знайомилися з основами курсантського життя, від самого ранку вишикувались на плацу, щоби почути довгоочікуване «до вручення погонів приступити».

Офіційно:

Офіційно:

Зі словами привітання до курсантів звернувся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко.

Офіційно:

«Сьогодні у вашому житті – важлива подія. Цей день завжди урочистий та хвилюючий, адже саме відсьогодні розпочинається ваш дорослий, самостійний, виважений шлях до нових знань, звершень та професійного становлення. Ви отримуєте курсантські погони, які символізують ваш гідний вибір та впевнений крок у майбутнє. Ви обрали нелегку, але почесну професію захисника правопорядку», – зазначив Андрій Євгенович.

Офіційно:

Офіційно:

Офіційно:

Офіційно:

І ось вони, найвідповідальніші хвилини: розпочинається церемонія вручення курсантських погонів.

Офіційно:

Офіційно:

У рамках закриття табірного збору-2020 в університеті також підсумували результати легкоатлетичних змагань серед першокурсників. Абсолютними переможцями у загальнокомандному заліку стали курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань. Диплом за перемогу вручив на плацу ректор ДДУВС Андрій Фоменко.

Офіційно:

Своїми враженнями від табірного збору поділилися і курсанти.

«Я довго переглядав відгуки, сайти закладів, навчально-матеріальну базу університету, але саме ДДУВС виявився для мене найбільш бажаним. Табірний збір дозволив перевірити себе на міцність. Незвично було вставати о шостій годині ранку і відразу йти на ранкову зарядку, звикати до того, що у всіх є звання, знайомитися з колективом, але я довго до цього готувався і був морально налаштований», – розповідає курсант факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Андрій Мельник.

Офіційно:


1 590