ДДУВС підтримує донорство!

Новини університету

Представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до благодійної донорської акції, яку ініційовано у Дніпропетровській обласній станції переливання крові.

ДДУВС

Надати донорську допомогу вирішили 60 курсантів на чолі з ректором Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковником поліції Андрієм Фоменком та першим проректором Володимиром Ковбасою.

ДДУВС

ДДУВС

ДДУВС

ДДУВС

Майбутні правоохоронці вже не вперше стають учасниками донорських акцій, адже переконані: їхній головний обов’язок – турбуватися про здоров`я та безпеку громадян.

ДДУВС

ДДУВС

«Вперше трішки хвилювалася, але тепер це вже справа звична для мене. Здавалося б, нічого надто складного від нас не вимагається. Але у підсумку ми можемо врятувати життя, а це безцінна річ! Саме тому ми разом з товаришами й надалі хочемо брати участь у донорських акціях», – розповідає курсантка 3 курсу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування Марія Пяничук.

ДДУВС

Зазначимо, що плазма, яку здають донори, у подальшому використовується у процесі виготовлення ліків для лікування поранених воїнів ООС, постраждалих з великими втратами крові, хворих на онкологію та гематологію, вагітних жінок та немовлят з резус-конфліктами тощо.

 

 


690