Бійці ДДУВС принесли збірній області нові перемоги

Новини «Академії поліції»

Нещодавно представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь в ювілейному XX Чемпіонаті України з рукопашного бою.

Бійці

У складі Дніпропетровської області змагалися 37 спортсменів, які в підсумку здобули 40 медалей!

Гідно з напружених поєдинків вийшли курсанти та студенти ДДУВС. Так, у розділі «дозований контакт» 3 місце, провівши 5 надскладних поєдинків, посів курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Єгор Набока. Свій результат оцінює максимально об’єктивно: є над чим працювати. Саме тому спортсмен вже готується до Чемпіонату України зі змішаних єдиноборств, який відбудеться 17 жовтня.

«Full contact або дозований контакт – це напрям, який, на мою думку, більше характерний для працівників силових структур. У такому поєдинку треба показати максимально професійні навички з боротьби, захвату. Дозволено навіть відправляти суперника у нокаут. Звісно дуже хотілося б перемогти, але попереду – нові спортивні виклики, до яких наразі я готуюсь», – розповів Єгор Набока.

Бійці

Здобули призові місця й інші представники ДДУВС. Курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Олександр Первак посів 3 місце у розділі «легкий контакт». Студент факультету соціально-психологічної освіти та управління Артем Гончаренко здобув перемогу у розділі «легкий контакт» та «демонстрація техніки».

Бійці

Бійці

Підготували спортсменів до змагань викладачі кафедри спеціальної фізичної підготовки Дмитро Білан та Олександр Журавель.

 

 


573