Студенти ДДУВС: «Професія юриста – це завжди престижно!»

Новини університету

День юриста України сьогодні відзначили у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. І неабияк, а цікавою вікториною, у якій взяли участь студенти юридичного факультету та керівництво закладу. Яким був захід – далі докладніше.

Студенти

Гостями вікторини стали ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко, перший проректор Володимир Ковбаса, проректорка Лариса Наливайко, а також декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко, які привітали усіх присутніх із Днем юриста України.

Студенти

У рамках заходу усі бажаючі мали змогу дати відповіді на питання з юридичної тематики та в подарунок отримати солодкі призи і канцелярські вироби.

Студенти

Студенти

Ідея провести в університеті вікторину виникла у майбутніх правників напередодні свята. Як розповідає голова студентського самоврядування юридичного факультету Максим Яцишин, День юриста – це особливе свято для молоді, яка навчається у ДДУВС.

Студенти

«Юрист – це достатньо серйозна професійна діяльність, але навіть тут є місце для чогось веселого. Влаштувавши святкову вікторину, ми зі студентами вирішили підняти всім настрій та цікаво провести час. Для мене особисто це свято знакове, адже вирішив стати правником, щоби змінювати життя в країні на краще, самореалізуватися та досягти кар`єрних успіхів», – розповів студент.

 

 


432