Юристи ДДУВС відзначили професійне свято!

Новини університету

Урочистий захід з нагоди відзначення Дня юриста України відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Докладніше – у нашому матеріалі.

Юристи

Серед гостей закладу цього святкового дня – заступник міського голови м. Дніпра, почесний професор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Леонід Маньковський, начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв, перша заступниця начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Ольга Захарова.

Юристи

Із привітальними словами до усіх присутніх звернувся ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Фоменко.

Юристи

Він наголосив, що професія юриста завжди вважалася однією з найпочесніших та, разом з тим, найвідповідальніших, а також побажав усім наснаги та нових професійних перемог.

У рамках урочистого заходу Андрій Фоменко вручив почесні нагороди за плідну співпрацю Леоніду Маньковському, Івану Легостаєву та Ользі Захаровій.

Юристи

Юристи

Юристи

Окрім цього, ректор ДДУВС привітав із Днем юриста України працівників університету: проректора ДДУВС, почесного ректора Віталія Глуховерю, проректора Сергія Коміссарова, першого проректора Володимира Ковбасу, проректорку Ларису Наливайко. Очільник закладу вищої освіти відзначив фахівців нагородами.

Юристи

Юристи

Юристи

Зі словами привітання до усіх присутніх звернулися Леонід Маньковський та Іван Легостаєв.

Наказом голови обласної ради «За сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня юриста і дня працівників освіти» почесною грамотою була нагороджена юрисконсульт відділення моніторингу, планування та закупівель Тетяна Шевчук, а грамотою – завідувач навчально-наукової лабораторії з дослідження проблем превентивної діяльності Олексій Бочковий.

Юристи

Юристи

Почесні грамоти від Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, Соборної районної у м. Дніпрі ради, а також розпорядженням міського голови за професіоналізм та високі досягнення були вручені й іншим фахівцям ДДУВС.

Юристи

Юристи

У ході урочистого заходу наказом Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) «За високі досягнення в службовій та науково-педагогічній діяльності, плідну співпрацю, професіоналізм, ініціативу в роботі та з нагоди відзначення Дня юриста» подяки було оголошено ректору ДДУВС Андрію Фоменку, проректорці Ларисі Наливайко, декану юридичного факультету Вікторії Савіщенко та іншим фахівцям закладу.

Юристи

Юристи

Юристи

Юристи

 

 


864