Клятву на вірність українському народу проголошено!

Новини університету

492 курсанта-першокурсника Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ сьогодні склали Присягу працівника Національної поліції України. Урочистий захід проходив у два етапи з повним дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

Клятву

Відкрив церемонію ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко. Він привітав першокурсників із початком нового етапу у їхньому житті.

Клятву

Клятву

«Складання Присяги – це клятва на вірність народу України. Вона приймається на все життя і є свідченням свідомого вибору професії, урочистої обіцянки віддано служити народу нашої незалежної держави. Будьте чесними, сумлінними та дисциплінованими працівниками, постійно захищайте закони, права та інтереси громадян країни. Вірю, що навіть у складних умовах ви завжди залишатиметесь вірними Присязі», – підкреслив Андрій Євгенович.

Клятву

Клятву

Клятву

Нарешті, настав момент, на який усі першокурсники чекали з перших хвилин свого перебування у ДДУВС – складання Присяги працівника Національної поліції України.

Курсанти вголос зачитали текст Присяги, раз і назавжди пов’язавши своє життя зі службою на благо українського народу.

Клятву

Клятву

Окрім цього, майбутні поліцейські під акомпанемент духового оркестру ДДУВС заспівали Державний Гімн України.

У рамках заходу всі присутні також вшанували пам’ять загиблих правоохоронців хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу загиблих правоохоронців.

Клятву

Клятву

Ректор ДДУВС також відзначив медалями «20 років сумлінної служби» та «Ветеран служби» поліцейських, які досягли високих показників у службовій діяльності, є взірцем вірності Присязі поліцейського та зразково виконують службові обов’язки.

Клятву

Клятву

Зокрема, нагрудним знаком «За відвагу в службі» було нагороджено завідувача кафедри гуманітарних дисциплін та психології поліцейської діяльності Кирила Недрю.

Наприкінці заходу курсанти ДДУВС подарували декілька святкових номерів.

Своїми враженнями діляться безпосередньо першокурсники.

«Відчувала приємне хвилювання, адже піднімаюсь на новий щабель життєвого шляху. Розумію, що вже не просто курсантка, а рядова поліції. Сьогодні нам вручили поліцейські жетони, а, отже, ми маємо ще один стимул віддано та чесно нести службу», – розповіла курсантка факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Яна Морозова.

Про свої емоції розповідає і курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Артур Швед:

«Місяць сплинув дуже швидко. Тільки нещодавно закінчився табірний збір, і настав день, на який ми так чекали. За цей місяць ми встигли згуртуватися, стати одним колективом. Сьогодні ж емоції переповнюють, адже ми тепер – рядові поліції».

Клятву

Клятву

Клятву

Клятву

 

 


910