У ДДУВС майбутні слідчі підтвердили високий рівень професійних знань!

Новини університету

Комплексні штабні навчання були нещодавно проведені для курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

У

Курсанти 4 курсу мали змогу продемонструвати засвоєні навички реагування на повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, а також у здійсненні слідчих та інших процесуальних дій.

Формат, який обрали для таких навчань – поліцейський квест. У рамках заняття майбутні слідчі відточували вміння працювати у складі слідчо-оперативної групи, здійснювати огляд місця подій, фіксувати сліди вчинення кримінального правопорушення, вилучати речові докази, а також вносити відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань тощо.

У

Окрему увагу зосереджено на підготовці матеріалів досудового розслідування для звернення в суд. Курсанти формували необхідні процесуальні документи (клопотання та відповідні додатки).

У

Навіть проголошення промов на судовому засіданні відпрацьовували.

У

Як підсумовують фахівці факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, курсанти підтвердили системність знань та отриманих навичок, а також продемонстрували ряд компетентностей, необхідних для подальшої служби у підрозділах Нацполіції.

 

 


462