Вдосконалюємо фахові компетенції!

Новини університету

Представники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України зустрілися з курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Працівники ДСР провели співбесіди та роз’яснювальну роботу з четвертокурсниками щодо їхньої подальшої службової діяльності.

Вдосконалюємо

«Такі зустрічі дуже важливі для нас, я би навіть сказав визначальні на старті професійного шляху. Ми вдячні представникам департаменту, які знайшли час не лише перевірити наші знання, а й відповісти на наші запитання щодо реалій роботи в поліції», – поділився враженнями курсант Дмитро Каратай.

Вдосконалюємо

Вдосконалюємо

Також практичні працівники провели інструктажі з курсантами 2 курсу на тему «Алгоритми дій поліцейських під час несення служби на виборчих дільницях. Дотримання ними професійних та етичих норм».

Вдосконалюємо

Крім цього, у цей день на кафедрі фінансових та стратегічних розслідувань відбулася робоча нарада щодо перспектив подальшої співпраці у напрямку здійснення спільної науково-методичної діяльності, проведення заходів наукового спрямування з метою подальшого впровадження їхніх результатів в освітній процес ДДУВС та практичну діяльність ДСР НПУ.

Вдосконалюємо

 

 


423