ДДУВС – переможці з поліатлону у Дніпрі!

Новини університету

Команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виборола першість на Чемпіонаті Дніпропетровської обласної організації ФСТ «Динамо» України з поліатлону серед збірних команд об’єднаних колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб регіону.

ДДУВС

Чемпіонат, що проводився за програмою комплексних змагань «Динаміада-2020», зібрав 28 спортсменів із 7 об’єднаних колективів фізичної культури та спорту обласної динамівської організації.

Змагання проходили в декілька етапів: стрільба (гп-10 метрів), плавання (вільний стиль), спрінт (100 метрів), крос (3000 метрів).

В особистому заліку спортсмени ДДУВС зуміли вибороти такі нагороди: курсантка факультету превентивної діяльності Анна Софійченко – 1 місце; слухач магістратури цього ж факультету Михайло Сокол – 1 місце; курсант факультету кримінальної поліції Андрій Іваненко – 3 місце; курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Олег Заяць – 5 місце; курсант цього ж факультету Сергій Болюх – 6 місце. У 4 віковій категорії серед ветеранів срібним призером став викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Дмиро Мусайлян.

«Ця перемога далася нам не легко, суперники були сильними, конкуренція серйозною. Задоволений виступом кожного курсанта. Вони показали прекрасний результат, результат наших спільних напружених щоденних тренувань», – розповів тренер, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков.

Також зі слів тренера стало відомо, що на чемпіонаті виконала норматив майстра спорту з поліатлону курсантка Анна Софійченко, та, на жаль, дівчина не отримала заслужене звання, так як його присуджують виключно на змаганнях всеукраїнського рівня.

Усі призери були нагороджені дипломами та медалями, а команди – кубками.

Зазначимо, що команда-переможець у складі збірної команди Дніпропетровської обласної організації братиме участь у чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з поліатлону, який відбудеться у Львові на початку листопада. Тож, бажаємо перемоги спортсменам ДДУВС та вболіваймо за наших!

 

 


415