Молодь ДДУВС за безпеку!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершився проєкт «Молодь за безпеку», який було ініційовано спільно з громадським рухом «Джендер Стрім». Участь у ньому взяли студенти ДДУВС. Про результати проєкту – далі докладніше.

Молодь

Підписання меморандуму про співпрацю між ДДУВС та громадським рухом «Джендер стрім» відбулося наприкінці літа, а сьогодні ми вже підбиваємо перші підсумки.

Молодь

У рамках співпраці було розроблено анкету-заявку на участь у вебінарі «Безпека в освітньому середовищі», яку заповнили 113 студентів юридичного факультету та курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, а також розроблено опитування «Молодь за безпеку».

Опитування пройшли 399 студентів та курсантів, а за його результатами було розроблено рекомендації для закладів вищої освіти. Окремим студентам юридичного факультету організатори проєкту запропонували долучитися до спільної роботи.

Молодь

Молодь

Начальниця відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області Наталія Очеретяна провела для молоді лекції щодо питань прав дитини, протидії булінгу тощо.

Молодь

За підсумками навчання студенти вже провели 4 заняття з цих тем для школярів області.

Для представників університету також було ініційовано семінар «Безпека в освітньому середовищі», який пройшов у форматі відеоконференції.

У рамках урочистого закриття проєкту «Молодь за безпеку» студентам вручили сертифікати та цінні подарунки. Із успішним закінченням проєкту молодь також вітали засновниця громадського руху «Джендер Стрім» Ольга Полякова, тренерка Наталія Очеретяна та помічниця ректора ДДУВС з гендерних питань Наталія Шуліка.

Молодь

 

 


326