До бронзової перемоги не вистачило мікросекунд

Новини університету

Легкоатлети Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ стали другими у командному заліку серед вищих навчальних закладів МВС та четвертими серед усіх учасників змагань. В Одесі відбувся чемпіонат ФСТ «Динамо» України з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада–2020» з легкої атлетики (кросу) серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних, інших спеціальних служб України, а також навчальних закладів підпорядкованих Міністерству внутрішніх справ.

До

Команду ДДУВС представляли кращі бігуни-курсанти: Сергій Болюх, Ігор Булавко, Анна Софійченко, Андрій Іваненко, Олег Заяць та Віталій Фоменок.

За регламентом чемпіонату жінки змагалися на дистанції 1 кілометр, а чоловіки зійшлися у забігах на 3 та 5 кілометрів. За результатами змагань в особистій першості бронзовой призеркою стала курсантка 2 курсу факультету превентивної діяльності Анна Софійченко, срібну нагороду виборов курсант 3 курсу факультету кримінальної поліції Андрій Іваненко. Сергію Болюху, курсанту 4 курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань не вистачило всього 2 частки секунди до звання бронзового призера.

«Задоволений вступом нашої команди. Ми старилися з усіх сил. Трішки не вистачило секунд до призового місця у командному заліку, але радує те, що з усіх вищих закладів освіти МВС нашу команду змогли обійти тільки спортсмени Харківського університету внутрішніх справ. На досягнутому не зупиняємося, продовжуємо активно тренуватися, адже попереду – всеукраїнські змагання з поліатлону», – зазначив Сергій Болюх.

Готував команду до чемпіонату викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков.

Нагадаємо, збірна команда ДДУВС виборола першість на Чемпіонаті обласної організації ФСТ «Динамо» з легкої атлетики (кросу) за програмою комплексних змагань «Динаміада-2020» серед 9 команд об’єднаних колективів фізичної культури та спорту правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб області.

 

 


395