Шляхи запобігання корупції презентували науковці ДДУВС у співпраці з колегами з іншого регіону

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершилось навчання на тему «Основні положення виховання доброчесності та запобігання корупції для працівників МВС регіону». Семінар ініційовано для працівників закладів системи МВС у Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Шляхи

Захід відбувся із повним дотриманням санітарно-протиепідемічних норм. Для зв’язку з колегами спікери використали ZOOM-платформу.

Навчання проводилися для фахівців Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Дніпропетровській та Кіровоградській областях, Дніпропетровського та Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, державної установи «Територіальне медичне об`єднання МВС України у Дніпропетровській області» тощо.

Захід офіційно відкрили проректорка ДДУВС Лариса Наливайко та начальник Управління запобігання корупції МВС Анатолій Фодчук.

Шляхи

Шляхи

Шляхи

У якості спікерів виступили уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС Роман Терещенко, професор кафедри кримінального права і кримінології ДДУВС Володимир Шаблистий, начальник 6-го відділу (протидії корупції) Управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Дмитро Перехрест, оперуповноважена 4-го відділу (протидії ОЗГ в органах державної влади) Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Жанна Рекова, а також професори кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності ДДУВС: Роман Миронюк та Ганна Блінова.

Шляхи

Шляхи

Шляхи

Шляхи

Шляхи

Так, учасники навчань виступили з доповідями, у яких докладно розглянули адміністративну відповідальність за порушення антикорупційного законодавства України; питання оцінки корупційних ризиків у діяльності державних органів, юридичних осіб; організацію роботи юридичної особи публічного права щодо співпраці з діловими партнерами; організацію роботи щодо створення умов для повідомлень про факти порушення вимог антикорупційного законодавства та розгляду таких повідомлень.

Наприкінці заходу з заключною промовою до всіх учасників звернувся начальник відділу Управління запобігання корупції МВС України Сергій Яременко.

Шляхи

 

 


591