Презентація Програми менторської підтримки для правоохоронців

Новини університету

Катерина Павліченко, Голова правління Української асоціації представниць правоохоронних органів, відкрила установчу нараду Робочої групи УАППО, на якій була представлена Програма менторства, в розробці якої активну участь беруть експерти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Презентація

Представила напрацювання в рамках Програми менторства УАППО Голова Робочої групи, проректорка ДДУВС Лариса Наливайко. В основу Програми покладено узагальнений досвід менторства різних інституцій з США, Канади, Німеччини, Франції та України. Програма зосереджена на менторстві в дусі партнерства, творчості, взаємопідтримки і солідарності та передбачає критерії відбору менторів і менті, принципи їх взаємодії, забезпечує підтримку інтересів учасників.

Презентація

Новостворена робоча група менторської програми УАППО буде здійснювати організацію та супровід менторського партнерства, оцінювати його результати, вплив на забезпечення гендерної рівності у правоохоронних органах, можливості особистого і професійного розвитку членів/членкинь УАППО. До обговорення Програми долучилися члени правління та комітету з регіонального розвитку Асоціації.

Презентація

Презентація

Без досвіду і без підтримки наставника, жінки-представниці сектору безпеки стикаються з різними викликами, серед яких подолання стереотипів та упереджень, скляна стеля тощо, і потребують неабиякої сміливості, щоб прагнути до лідерської кар’єри і подальшого професійного розвитку. УАППО – громадська організація, що працює в секторі безпеки, і швидко зростає. Однією з головних функцій УАППО є створення мережі представниць правоохоронних органів по всій Україні для діалогу й обміну досвідом та ідеями, пов’язаними з роботою та кар’єрою. Місією менторства УАППО є створення унікальних можливостей досягнення успіху для представниць і представників правоохоронних органів через систему взаємодії, наставництва, обміну досвідом професійного та особистого розвитку.

 

 


691