Психологи ДДУВС опанували новітні методи, техніки та формати діагностики психічного здоров`я

Новини університету

Фахівці відділення психологічного забезпечення ВКЗ Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психічне здоров`я особистості у кризовому суспільстві».

Психологи

Захід було організовано Львівським державним університетом внутрішніх справ. До участі в конференції долучилося близько 100 фахівців, серед яких – представники Міністерства внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Національної академії внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту, представники цивільних закладів вищої освіти, а також психологи з різних установ.

Дніпропетровський державний університет представляли завідувач відділення психологічного забезпечення Сергій Вишневський, фахівець Ірина Фролова та психолог Олена Гура.

Психологи

Психологи

Начальниця відділу психологічного забезпечення Департаменту персоналу МВС України Ніна Лигун наголосила на актуальності наукової конференції, а також необхідності взаємодії психологів з різних структур та особливо на важливості тематики заходу.

Психологи

У рамках наукового заходу фахівці-психологи обговорили сучасні проблеми психічного здоров`я, напрями розвитку психології та результати дослідження у сфері розвитку суспільства, особливості посттравматичного стресового розладу та кризового спілкування поліцейських.

Психологи

За підсумками конференції психологи відділення психологічного забезпечення ДДУВС сформували сучасний портрет розвитку психотерапії, особливості досвіду роботи поліцейських під час пандемії, ознайомилися з рядом сучасних методик, технік та діагностик.

Як зазначають фахівці університету, отримані знання та інструменти будуть використовувати у своїй діяльності з метою покращення психічного здоров’я особистості в сучасному кризовому суспільстві.

 

 


426