Розвиваємо науковий потенціал студентської молоді в умовах дистанційного навчання

Новини університету

Проректорка ДДУВС Лариса Наливайко та викладачка кафедри загальноправових дисциплін Марина Новікова провели черговий тренінг для членів наукового гуртка «Актуальні проблеми конституційного та адміністративного права», в ході якого було обговорено важливість наукової діяльності у професійному становленні майбутніх фахівців. Захід проведено з метою практичної підготовки здобувачів вищої освіти до здійснення наукових досліджень на засадах академічної доброчесності.

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 зустріч пройшла у форматі Zoom-конференції.

Розвиваємо

Наукова діяльність є перспективним напрямом роботи студентів та курсантів, адже допомагає поглибити теоретичні знання, дослідити та запропонувати власне бачення вирішення найактуальніших проблем сучасного українського суспільства та держави. Студенти обговорили механізм підготовки наукових досліджень, особливості процедури написання наукових тез доповідей, статей та конкурсних робіт, а також порядок їх оприлюднення.

Розвиваємо

Учасники отримали корисні поради та настанови щодо методики та методології проведення наукової діяльності на засадах академічної доброчесності.

Розвиваємо

Учасники мали можливість ознайомитись із науковими здобутками студентів та курсантів, які систематично беруть участь у міжнародних, всеукраїнських та регіональних проєктах, конкурсах і заходах. За результатами проведення засідання наукового гуртка всі студенти отримали методичні матеріали з підготовки наукових досліджень, а також збагатились новими знаннями та надихнулись цікавими ідеями.

 

 


396