Запрошуємо взяти участь у Регіональному науково-практичному семінарі «Проблема та сутність людини: конструювання майбутнього в умовах пост-правди»

Анонси університету, Новини університету

20 листопада 2020 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться Регіональний науково-практичний семінар «Проблема та сутність людини: конструювання майбутнього в умовах пост-правди». Захід відбудеться у заочно-дистанційній формі відповідно до протиепідемічних норм.

Запрошуємо

Мета наукового заходу – обговорення актуальних питань сьогодення, в якому об’єктивні факти впливають на формування громадської думки менше, ніж емоції, особистісні вірування та соціальний контекст.
Тематичні напрями науково-практичного семінару:

1. Соціокультурні модуси розвитку сучасного суспільства.
2. Психологічні особливості інформаційної гігієни.
3. Роль засобів масової інформації у формуванні сучасника: психологічні та моральні аспекти.
4. Безпека майбутнього: права людини у боротьбі з фейками.
5. Проблеми реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

До участі в семінарі запрошуються науковці та здобувачі вищої освіти всіх рівнів.
ПРАВИЛА НАДАННЯ МАТЕРІАЛІВ:
1. До участі приймаються наукові матеріали, які раніше не публікувалися. Тези доповіді (3-4 сторінки) слід надіслати до 18.11.2020 р.

2. Мови заходу: українська, англійська.

3. Для участі у науково-практичному семінарі необхідно оформити заявку та подати матеріали в електронній формі за посиланням forms.gle/ykEHx5SweFYqRRPQ7

4. Роботи, що не відповідають вимогам оформлення, порушують вимоги академічної доброчесності, носять дискримінаційний, образливий характер або не представлені вчасно, будуть відхилені рішенням організаційного комітету.

 

 


543