Запрошуємо взяти участь у ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Дискусійні питання застосування антикорупційного законодавства»!

Новини університету

17 листопада 2020 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Дискусійні питання застосування антикорупційного законодавства».

Запрошуємо

Захід проводитиме Громадська рада при Міністерстві внутрішніх справ та Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.

Тематичні напрями (панелі) роботи науково-практичної конференції:
– зарубіжний досвід протидії корупції в умовах глобалізованого суспільства;
– особливості застосування норм Кодексу України про адміністративні правопорушення;
– особливості застосування норм Кримінального кодексу у вітчизняній та закордонній практиці;
– норми кримінально-процесуального кодексу України: теорія та реальність.

До участі у науково-практичній конференції запрошуються вчені, практичні працівники, представники органів державної влади, громадських організацій, а також докторанти, ад’юнкти (аспіранти) та інші здобувачі вищої освіти.

Участь у науково-практичному заході безкоштовна.

Для участі необхідно подати заявку, тези доповідей до 12 листопада 2020 року включно.

Оргкомітет конференції приймає тези доповідей обсягом до 4 сторінок (українською, російською та англійською мовами), набрані у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал 1, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм.

Матеріали на науково-практичну конференцію надсилаються електронною поштою на e-mail: rvv_vonr@dduvs.edu.ua з поміткою «На конференцію 17.11.2020».

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають тематиці, напрямкам та науковому рівню конференції, редакційно-технічним вимогам, а також направлені з порушенням терміну подання.

Збірник матеріалів науково-практичного заходу буде надісланий учасникам у pdf форматі після проведення конференції.

Контакти:
тел. 096 398 93 90 – старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи МОЖЕЧУК Люся Василівна.

 

 


522