Анонси університету

Карантинні обмеження внесли свої корективи до формату проведення традиційного конкурсу «Караоке на плацу». Цьогоріч пісенний батл проходитиме на офіційній сторінці закладу в Telegram-каналі.

ДДУВС

Для того, щоби стати учасником відбіркового туру необхідно надіслати відеозапис з виконанням вашої улюбленої пісні та коротку розповідь про себе на електронну адресу newartstyle.com@gmail.com до 9 листопада. До участі у першому турі буде відібрано по 3 конкурсанта від кожного факультету. Всього – 12 учасників.

10 листопада розпочнеться онлайн-голосування у першому турі. Також конкурсантів оцінюватиме компетентне журі за наступними критеріями: техніка виконання, артистизм, вікова відповідність репертуару.

13 листопада – півфінал, до нього пройдуть шість кращих співаків університету. І тільки двоє із них отримають шанс позмагатися за звання переможця конкурсу.

І нарешті! 17 листопада, у Міжнародний день студентів, у прямому ефірі Telegram-каналу ДДУВС співатимуть фіналісти.

Тож, довіряємо вам, дорогі наші підписники, вибрати кращого співака Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ-2020 своїми лайками та голосами!

 

 


860