Запрошуємо до участі у регіональній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку приватного права в сучасних умовах»!

Анонси університету, Новини університету

Запрошуємо

25 листопада кафедра цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводить регіональну науково-практичну конференцію «Актуальні проблеми та перспективи розвитку приватного права в сучасних умовах».

До участі у конференції запрошуються науково-педагогічні працівники вітчизняних навчальних закладів, аспіранти, здобувачі вищої освіти, курсанти, юристи-практики.

Пріоритетні напрями роботи конференції:

– актуальні питання цивільного права та законодавства;
– актуальні питання трудового права та законодавства;
– актуальні питання права соціального забезпечення та законодавства;
– актуальні питання господарського права та законодавства;
– актуальні питання земельного права та законодавства;
– актуальні питання житлового права та законодавства;
– актуальні проблеми екологічного права та законодавства;
– актуальні питання сімейного права та законодавства;
– актуальні питання аграрного права та законодавства.

Робочі мови: українська, англійська. Форма участі: дистанційна. Участь безкоштовна.

Для участі в науковому заході необхідно до 16 листопада 2020 року надіслати на електронну адресу k_cpd@ddunvs.in.ua заявку на участь, тези доповідей.

Назва надісланих файлів має включати в себе прізвище авторів (Наприклад: Петренко_Заявка, Петренко_Тези).

Оргкомітет конференції приймає тези доповідей обсягом до 5 сторінок (українською, англійською мовами), набраних у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегль 14, інтервал 1,5, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм.

При оформленні списку літератури слід дотримуватися вимог розробленого в 2015 році Національного стандарту України ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Оргкомітет залишає за собою право відхиляти матеріали, які не відповідають тематиці, напрямкам та науковому рівню конференції, редакційно-технічним вимогам.
За результатами конференції планується видача PDF збірника матеріалів конференції, який буде надісланий учасникам після проведення науково-практичного заходу.

Контактні особи:
1. Поліщук Марина Геннадіївна – кандидат юридичних наук, доцент кафедри цивільно-правових дисциплін ДДУВС, номер телефону: (097) 506-54-74.

Зразок оформлення тез для публікації в науковому збірнику (посилання)

 

 


597