Запрошуємо взяти участь у науково-практичному семінарі «Протидія економічній злочинності: теоретичний, методичний та практичний аспекти»!

Анонси університету

4 грудня 2020 року Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ проводить всеукраїнський науково-практичний семінар «Протидія економічній злочинності: теоретичний, методичний та практичний аспекти».

Запрошуємо

Пріоритетні напрями заходу:

1) актуальні проблеми протидії організованій економічній злочинності та корупції;

2) інтеграція правоохоронної системи України у світовий правоохоронний простір щодо протидії організованим формам злочинності;

3) удосконалення кримінального законодавства та кримінально-правова політика;

4) теоретико-правові та організаційно-правові засади протидії організованій злочинності економічної спрямованості;

5) інформаційно-аналітичне забезпечення протидії організованій злочинності та корупції;

6) проблеми взаємозв’язку організованої злочинності, корупції та органів державної влади й управління;

7) організація виявлення та розслідування окремих видів корисливо-насильницьких та економічних злочинів;

8) міжнародний досвід боротьби з транснаціональною організованою злочинністю та його імплементація у національне законодавство та практику протидії;

9) протидія легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом: виявлення та конфіскація злочинних активів: вітчизняний та міжнародний досвід;

10) роль та місце громадянського суспільства у протидії організованій злочинності та корупції;
Робоча мова семінару: державна.

Захід проходитиме у онлайн режимі із застосуванням платформи Zoom. Інформація про реєстрацію буде надіслана учасникам на електронну пошту, вказану у заявці.

До участі у науково-практичному семінарі запрошуються науково-педагогічні працівники, ад’юнкти (аспіранти) та здобувачі, які займаються проблемами протидії організованій (у т.ч. економічній) злочинності в державі, практичні працівники правоохоронних органів. Передбачається видання матеріалів науково-практичного семінару в електронному збірнику тез за результатами проведеного заходу та розміщення у репозитарії університету у вкладці «Матеріали наукових заходів». Вимоги до оформлення тез доповідей (повідомлень) додаються.

Для своєчасного формування програми науково-практичного семінару та видання матеріалів, необхідно не пізніше 27 листопада 2020 року надіслати на адресу оргкомітету заявку на участь у науково-практичному семінарі (форма додається) та тези доповідей/повідомлень. Матеріали семінару друкуватимуться з поданих рукописів без редагування. Автор несе повну відповідальність за етику публікації. Оргкомітет залишає за собою право відмовити у друкуванні тез, якщо вони не відповідають тематиці чи вимогам або надіслані пізніше вказаного терміну та вносити зміни до тематики рубрик з урахуванням заявок, що надійшли, тез доповідей і побажань учасників.

Заявки на участь у науково-практичному семінарі та тези доповідей/повідомлення направляти за адресою: 49005, м. Дніпро, пр. Гагаріна, 26, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, кафедра фінансових та стратегічних розслідувань факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань. Матеріали можуть бути направлені по e-mail: k_feb@dduvs.in.ua та nnlpeb@dduvs.in.ua.

Всі документи необхідно надіслати різними файлами. Назва файлу повинна містити прізвище автора та назву документу. Наприклад: Іванов_заявка, Іванов_тези.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (063) 175 19 57 (завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Санакоєв Дмитро Борисович).

Заявка на участь у науково-практичному семінарі “Протидія економічній злочинності: теоретичний та практичний аспекти” (посилання)

Вимоги до оформлення тез доповідей та повідомлень(посилання)

зразок оформлення тез (посилання)

 

 


455