У ДДУВС стало більше на трьох кандидатів в майстри спорту з поліатлону!

Новини університету

Курсантам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ присвоєно розряди кандидатів в майстри спорту з поліатлону.

Спортивну славу закладу освіти примножили курсант факультету кримінальної поліції Андрій Іваненко, курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань Сергій Болюх та Олег Заєць.

У

Поліатлон – це сукупність видів спортивного багатоборства. Розрізняють літній та зимовий. До переліку літнього поліатлону входить біг на короткі та довгі дистанції, плавання у відкритих та закритих басейнах, метання м’яча та гранати, стрільба з пневматичної та малокаліберної зброї, силова гімнастика.

Старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрій Волков пишається своїми підопічними. «Приємно, коли твої зусилля мають гідний результат. Мені, як тренеру, легко та цікаво працювати з Андрієм, Олегом та Сергієм, бо кожен із них має непоборну жагу до перемоги та бажання щодня, щогодини, щохвилини відточувати свої професійні спортивні навички», – говорить Юрій Волков.

Нагадаємо, команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ виборола першість на Чемпіонаті Дніпропетровської обласної організації ФСТ «Динамо» України з поліатлону серед збірних команд об’єднаних колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб регіону.

Університет пишається своїми спортсменами та бажає легких перемог на всіх стартах!

 

 


814