У Міжнародний день студента – міжнародний рівень комунікації!

Новини університету

Усесвітньо шановане свято у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ цього разу відзначили на міжнародному рівні! Студенти та курсанти закладу влаштували онлайн-зустріч зі студентами Каунаського університету імені Вітаутаса Великого.

Молодь жваво обговорювала питання дистанційного навчання, дозвілля, міжнародного обміну, проведення наукових заходів.

Торкнулися також теми волонтерства та студентського самоврядування.

Окрім цього, упродовж зустрічі усі бажаючі могли долучитися до обміну думками та ідеями у спеціально створеному Telegram-чаті.

Студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ також запросили литовських колег на саміт та науково-практичні конференції, які систематично ініціюються у закладі.

Молодь ДДУВС докладно розповіла про особливості навчання у ДДУВС та презентувала місто.

«Ця зустріч є виходом на міжнародний рівень комунікації студентства. Ми прагнемо до розширення меж діяльності студентсько-курсантської ради та налагодження відносин між спільнотами здобувачів вищої освіти за кордоном. Переконана, що це дасть можливість реалізовувати цікаві молодіжні проєкти в рамках міжнародного співробітництва. Мова і про обмін студентами, і про корисні молодіжні програми, і про підвищення цікавості наших стейкхолдерів до освітнього процесу в університеті», – зазначає голова студентсько-курсантської ради, курсантка 4 курсу Віолетта Рец.

 

 


717