Співпраця у правовому векторі триває!

Новини університету

Представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ нещодавно вручили подяку від Дніпропетровської Регіональної ради з питань реформи правосуддя.

Співпраця

Як зазначили представники організації, працівниками ДДУВС здійснюється значний внесок у роботу Регіональної ради.

«Участь наукової спільноти в особі команди Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полягає в аналітиці та реалізації реформ українського законодавства. Особливо хочеться подякувати проректорці Ларисі Наливайко та деканці юридичного факультету Вікторії Савіщенко за допомогу та особисту участь в організації та проведенні заходів проєкту Pravo Justice. Особисто я навіть трішки заздрю студентам ДДУВС, коли бачу завзятість керівництва закладу, жагу до постійного розвитку та якісну матеріально-технічну базу, яку має університет», – підкреслив координатор Дніпропетровської Регіональної ради реформ правосуддя Олексій Савчук.

Зазначимо, що до складу Дніпропетровської Регіональної ради з питань реформи правосуддя входять представники місії ЄС, Асоціації правників України, судді, адвокати та науковці. Серед основних векторів діяльності – систематичний обмін інформацією щодо місцевих реформ від центру до регіонів і міжрегіонально.

Так, до сфери інтересів Регіональної ради з питань реформи правосуддя входять питання подолання негативних наслідків збройного конфлікту і перехідне правосуддя, банкрутство фізичних осіб, робота електронного суду, законопроєкт про медіацію, примусове виконання судових рішень, активізація правопросвітницької діяльності тощо.

Співпраця

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ активно співпрацює із Регіональною радою від моменту її створення. Представники ДДУВС підтримують ініціативи, долучаються до реалізації нових правопросвітницьких проєктів та беруть участь у спільних конференціях.

 

 


415