Територією гідності

Анонси університету, Новини університету

Напередодні Дня Гідності та Свободи курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вшанували пам’ять українців, які пожертвували життям заради її суверенності.

Територією

Майбутні поліцейські з факультету органів досудового розслідування під керівництвом заступника декана Андрія Андреєва та факультету стратегічних розслідувань відвідали Алею Героїв, ушанувавши пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Територією

Територією

Курсантка факультету органів досудового розслідування Ангеліна Волкова також прочитала патріотичний вірш курсантки Світлани Гусєвої «Сьогодні я сумую за тобою…»

Територією

Територією

Територією

Територією

Як розповідають майбутні правоохоронці, День Гідності та Свободи – це привід знову згадати події, які призвели до масштабних змін у країні, а також подякувати за подвиг справжнім героям, які захищали свою Батьківщину попри все.

«Цей день викликає в мене гордість за країну та героїв, які готові покласти свої життя за її незалежність та свободу. Особисто я вирішила долучитися до вшанування пам`яті борців за суверенність, тому ще мені не байдужа доля Батьківщини. А ще ми маємо пам’ятати події Революції Гідності», – розповідає Ангеліна Волкова.

 

 


338