Легкоатлети ДДУВС завжди попереду!

Новини університету

21-22 листопада у форматі онлайн відбувся ювілейний 5th INTERPIPE DNIPRO HALF MARATHON 2020 ONLINE. Захід зібрав на стартах у різних містах і країнах 2186 учасників, серед них – збірна команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з легкої атлетики.

Легкоатлети

Зі слів організаторів стало відомо, що формат марафону дозволив бігти одночасно спортсменам в 22-х країнах світу на чотирьох континентах. Кожен учасник міг обрати комфортну для себе дистанцію та подолати її у будь-якій точці світу: 21.0975 км, 10 км або ж Jaffa Mini Marathon 4.2 км.

Спортсмени ДДУВС долали дистанцію 4,2 км. До марафону долучилися викладачі та курсанти, всього 8 учасників.

Легкоатлети

«Завжди долучаємося до подібних всеукраїнських, регіональних, міських заходів, пов’язаних із пропагандою здорового способу життя та спорту. Хочемо своїм прикладом показати іншим, що спортивні навантаження роблять нас сильнішими, впевненішими та мотивують перемагати у всіх сферах життя!» – переконаний завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки Віктор Богуславський.

Легкоатлети

Дніпровський півмарафон став заключним етапом Бігової Ліги Українських Мейджорів у 2020 році. Тож, побажаємо легкоатлетам ДДУВС легких стартів та успішних фінішів у 2021 році!

Легкоатлети

 

 


494