Ректор ДДУВС відзначив найуспішніших спортсменів

Новини університету

Сьогодні ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко привітав та нагородив кращих спортсменів із черговими знаковими перемогами.

Подарунки отримали багатоборці, легкоатлети закладу, які з початку навчального року здобували призові місця на обласних та всеукраїнських змаганнях, а саме курсанти: Сергій Болюх, Андрій Іваненко, Михайло Сокол, Анна Софійченко та Олег Заяць.

Своїми перемогами спортсмени завдячують тренеру викладачу кафедри тактико-спеціальної підготовки Юрію Волкову.

Нагадаємо, спортсмени ДДУВС стали другими у командному заліку серед вищих навчальних закладів МВС та четвертими серед усіх учасників змагань на чемпіонаті ФСТ «Динамо» України з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада–2020» з легкої атлетики (кросу) серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних, інших спеціальних служб України, а також навчальних закладів підпорядкованих Міністерству внутрішніх справ. Команда виборола першість на Чемпіонаті Дніпропетровської обласної організації ФСТ «Динамо» України з поліатлону. Про всі перемоги багатоборців ми писали раніше.

Вручаючи нагороди та подарунки, Андрій Фоменко привітав спортсменів з досягненнями та побажав нових здобутків і перемог.

 

 


942