Обговорили актуальні питання сучасного державотворення

Новини університету

Науково-методичний семінар «День Гідності та Свободи – історичне значення» відбувся у ДДУВС. Захід організували та провели викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін юридичного факультету.

Мета семінару – висвітлення проблем демократичного розвитку сучасної України та пошук шляхів їх вирішення.

Обговорили

З метою налагодження практичної взаємодії до обговорень були запрошені науковці, представники органів державної влади та громадських організацій. Всього – 40 учасників.

Обговорили

Обговорили

Слухачі магістратури, студенти юридичного факультету та факультету соціально-психологічної освіти та управління також долучилися до семінару. Вони виступали з доповідями, аналізували, дискутували з приводу найактуальніших та гострих тем.

Обговорили

Обговорили

«Незважаючи на те, що захід проходив в онлайнформаті, нам вдалося обговорити найактуальніші питання сучасного державотворення. Найбільшим здобутком науково-практичного семінару, на мій погляд, стали нові ідеї, концепції та пропозиції, напрацьовані її учасниками. Сподіваюся, вони знайдуть своє втілення в майбутніх наукових роботах, сприятимуть подальшому розвиткові громадянського суспільства та модернізації України як демократичної, соціальної, правової держави», – зазначила організаторка заходу, доцентка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ольга Головіна.

 

 


270