Науковцями року стали представники ДДУВС!

Новини університету

Фахівці ДДУВС отримали ордени «Науковець року-2020», почесні грамоти та видання «Наукова еліта України» від Української федерації вчених за підсумками ІІ Міжнародної програми.

Почесне звання за вагомі досягнення та особистий внесок у розвиток науки України на міжнародному рівні здобули завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки ДДУВС Віктор Богуславський і завідувач кафедри кримінального процесу Валерій Дараган.

Лауреатів заходу визначали шляхом експертного опитування та рекомендацій, наданих науковими установами, вузами, громадськими об’єднаннями тощо.

Свої вітання усім учасникам Міжнародної програми надіслали Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков та Голова Української федерації вчених Володимир Семиноженко.

«Щиро дякую організаторам та учасникам Міжнародної програми, які роблять надзвичайно потрібну нині справу – популяризують на світовій арені наукову діяльність та досягають вагомих результатів», – зазначив Голова Верховної Ради України.

«Сьогодні перед нашою країною стоять масштабні завдання. Втілення цих планів потребує всебічного впровадження новітніх наукових досягнень у різні сфери суспільного життя, в реальний сектор економіки. І саме наукова спільнота покликана створити технологічний інструментарій модернізації України, інтеграції нашої держави до європейського та світового простору як рівноправного партнера», – зауважив Володимир Семиноженко.

Зазначимо, що програма охоплює всі регіони України і проходить за підтримки представників Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України, Національної академії медичних наук України, Академії будівництва України, народних депутатів України та інших державних структур і громадських об’єднань.

 

 


669