Інформаційне забезпечення діяльності підрозділів Нацполіції: актуальні питання

Новини університету

Всеукраїнський науково-практичний семінар «Сучасні інформаційні технології у діяльності Національної поліції України» вкотре відбувся у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід проходив у форматі ZOOM-конференції із повним дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

Метою семінару став обмін практичним, викладацьким та науковим досвідом у сфері інформаційного забезпечення діяльності органів та підрозділів Національної поліції і громадських організацій; напрацювання рекомендацій щодо вирішення проблемних питань у цій сфері.

Семінар відкрила проректорка ДДУВС Лариса Наливайко. Вона привітала всіх учасників заходу та побажала плідної дискусії.

Серед учасників семінару – практичні працівники Нацполіції, науково-педагогічні працівники із закладів вищої освіти МВС, представники науково-дослідних установ, а також курсанти та студенти.

Зазначимо, що до оргкомітету надійшло понад 70 тез доповідей та повідомлень, які будуть опубліковані та надіслані учасникам. Авторами матеріалів є 7 докторів наук, 24 кандидати наук, практичні працівники, представники громадських організацій та здобувачі вищої освіти.

Серед спікерів заходу – вчені Національної академії внутрішніх справ (м. Київ), Львівського державного університету внутрішніх справ, Хмельницького національного університету, Одеського державного університету внутрішніх справ, Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е.О. Дідоренка (м. Сєверодонецьк), Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького юридичного інституту МВС України (м. Маріуполь).

Долучилися до роботи семінару і працівники практичних підрозділів: Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції (м. Київ), Управління інформаційно-аналітичної підтримки ГУНП в Дніпропетровській області, Донецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (м. Краматорськ), Управління протидії кіберзлочинам в Дніпропетровській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області.

«Було дуже цікаво дізнатися про експертне бачення певних питань семінару, а також запропонувати власні ідеї. Я почула багато нового та актуального для моєї майбутньої професії. Дякую організаторам семінару за можливість прийняти участь у такому заході, а всім учасникам – за цікаві доповіді», – поділилася враженнями студентка юридичного факультету ДДУВС Юлія Староконь.

Організатори семінару, у свою чергу, зазначають: у наступному році планується вивести такий захід на якісно новий рівень та залучити до дискусії міжнародних фахівців.

 

 


866