«КВАЛІФІКОВАНИЙ ЮРИСТ – ОСВІЧЕНИЙ ЦИВІЛІСТ»

Новини університету

За такою назвою на кафедрі цивільного права та процесу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції відбулася традиційна щорічна вікторина. Захід проходив онлайн за допомогою сервісу для проведення відеоконференцій та вебінарів ZOOM.

Між собою змагалися три команди, курсанти факультетів підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань, кримінальної поліції та органів досудового розслідування.

«КВАЛІФІКОВАНИЙ

До складу журі увійшли науково-педагогічні працівники кафедри: завідувачка Кристина Резворович, доценти Ольга Круглова, Марина Юніна, Артем Ярошенко та викладачка кафедри Олена Нагорна.

«КВАЛІФІКОВАНИЙ

Вікторина пройшла у три етапи. Перший етап – підготовчий (бліц-турнір), у ході якого курсанти відповідали на теоретичні питання на швидкість. Другий етап – основний (команди по черзі відповідали на поставлені питання). Третій етап – «Криве дзеркало» (учасники підбирали антоніми до слів та вгадувати терміни із цивільного права).

«КВАЛІФІКОВАНИЙ

Змагання проходили у доброзичливій атмосфері, з присутнім духом конкурентності та суперництва. Курсанти активно брали участь в обговоренні актуальних та проблемних питань цивільного та цивільно-процесуального законодавства. Учасники творчо вирішували ситуаційні завдання.

За результатами проведеної вікторини перемогу здобула команда факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування.

 

 


575