Перевіряємо знання у грі

Новини університету

Адреналін та реалії наближені до майбутньої професії. У ДДУВС третьокурсники демонстрували свої знання з криміналістики під час захоплюючої вікторини.

Організатори заходу, викладачі кафедри криміналістики та домедичної підготовки факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, запевняють, такий формат практичних занять курсантам подобається. Робота в команді, азарт, бажання бути першими – все це мотивує діяти злагоджено та оперативно.

Між собою змагалися дві команди – курсанти третіх курсів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування та факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань.

До складу журі увійшли доценти кафедри Микола Єфімов, Наталя Павлова, Віктор Плетенець та Володимир Приловський.

Перевіряємо

Поставлені перед учасниками завдання були складними, різноплановими, інколи колізійними та дискусійними. Бій за титул найрозумніших проходив у чотири етапи-конкурси.

Сподобались завдання, що мали практичне спрямування, а саме «Складання словесного портрету» та «Техніка дактилоскопіювання». Не менший інтерес учасників викликали конкурси «Визначення особи правопорушника за прикметами» та «Складання фрагменту протоколу огляду холодної зброї».

Перевіряємо

За результатами вікторини команди отримали рівну кількість балів. Тож цього разу взяла «нічия», а далі будуть нові наукові батли та нові перемоги!

 

 


381