Вікторину з кримінального процесу влаштували для курсантів ДДУВС

Новини університету

Вікторину на тему «Докази та доказування у кримінальному провадженні» ініціювала для курсантів 3 курсу факультету досудового розслідування, кримінальної поліції та стратегічних розслідувань кафедра кримінального процесу. Захід проведено у рамках акції «16 днів проти насильства».

Вікторину

Учасниками вікторини стали:

• команда «Діти процесу» факультету досудового розслідування. До складу увійшли Анастасія Чечель, Марія Пяничук, Ілона Кусайко. Очолив команду Ілля Гречишкін;

• команда «Дніпровська збірна» факультету стратегічних розслідувань. Представляли команду Богдан Максимчук, Олександр Страшко, Дмитро Шеремет. Капітаном обрали Юрія Зубика;

• команда «По сліду» факультету кримінальної поліції. Учасникам від команди стали Єгор Перкін, Євген Бабалич, Едуард Магомедалієв. Очолив курсантів Ярослав Волошин.

Вікторину

Як зазначають викладачі кафедри, такий формат дозволяє покращити рівень знань із кримінального процесу, відпрацювати застосування навичок на практиці, а також налагодити відносини у колективі.

Вікторину

Модераторами вікторини виступили викладачі Аліна Гаркуша і Володимир Кіяниця.

Програма вікторини включала в себе 4 конкурси: «Домашнє завдання», «Брейн-ринг», «Практичне завдання» та «Алгоритм». Під час першого конкурсу кожна з команд презентувала свій девіз, назву команди та привітання.

У рамках другого етапу кожен з учасників здобував бали для своєї команди шляхом надання правильної відповіді на питання.

Вікторину

Конкурс «Практичне завдання» був спрямований на вирішення практичної задачі. Курсантам потрібно було обґрунтувати свої відповіді та відповісти на додаткові питання журі. Під час останнього конкурсу вирішилася доля фіналіста. Курсанти складали зі знайдених фрагментів правильний алгоритм проведення обшуку.

За результатами вікторини 1 місце посіла команда «Діти процесу», але всі учасники отримали призи та грамоти.

Вікторину

 

 


855