Майбутні поліцейські вшанували пам’ять жертв Чорнобильської трагедії

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ разом із головою ради ветеранів ДДУВС Леонідом Камишовим сьогодні вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи.

Майбутні правоохоронці з факультету стратегічних розслідувань разом із Леонідом Камишовим у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вирішили відвідати пам’ятник жертвам Чорнобильської катастрофи «Чорнобильський дзвін». Сюди поклали квіти та вшанували жертв трагедії, а також чорнобильців-ліквідаторів, які віддали свої життя задля врятування всієї країни.

Зазначимо, що серед ветеранів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – 19 ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, четверо з них і досі працюють у закладі.

«Ця катастрофа є болем для всієї України. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і в грудні вже стало доброю традицією вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха. Адже саме в цей день, 14 грудня, було завершено будівництво саркофагу. Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки всім ліквідаторам за їх мужність, героїзм і самовіддачу. Окрім цього, висловлюємо повагу керівництву закладу за те, що завжди пам’ятають ветеранів-чорнобильців, надаючи їм потрібну допомогу та цінну увагу», – зазначив Леонід Камишов.

 

 


627