Школярі познайомилися з професією поліцейського

Новини університету

Цікавою та корисною видалася зустріч викладачів кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ зі старшокласниками навчально-виховного комплексу № 24 міста Кам’янського.

Викладачі ДДУВС Микола Репан та Каріна Пісоцька завітали до школярів разом із інспектором ювенальної превенції сектору превенції Південного відділення поліції Кам’янського відділу поліції Мар’яною Дубиною.

Школярі

У ході зустрічі діти дізналися про особливості навчання у закладі освіти, спеціальності, умови вступу. Також представники ДДУВС розповіли про те, ким можуть працювати випускники університету після його закінчення.

Старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан провів з дітьми профілактичну бесіду з прав та обов’язків молоді, особистої безпеки, а також наголосив про правила поводження в громадських місцях та застеріг від необдуманих вчинків.

Школярі

Найцікавішим етапом зустрічі стала демонстрація спецзасобів поліцейських. Кожен міг приміряти бронежилети, кайданки, потримати гумові кийки.

Школярі

Після чого всі із задоволенням зробили фото на пам’ять.

Школярі

На завершення зустрічі учням побажали корисно провести зимові канікули, а вони у свою чергу звернулися до викладачів ДДУВС з проханням приїжджати до Кам’янського частіше.

 

 


706