У ДДУВС нагородили найкращих

Новини університету

Нагороди МВС України отримали науково-педагогічні працівники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вітав колег ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм відомчою заохочувальною відзнакою – нагрудним знаком «За відзнаку у службі» було нагороджено старшу викладачку кафедри кримінального процесу Надію Бублик.

Почесну грамоту отримав завідувач відділення дистанційного навчання ННІ заочного навчання та підвищення кваліфікації полковник поліції Руслан Валєєв, грамоту – доцент кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності В’ячеслав Гаркуша.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість було оголошено подяку старшій науковій співробітниці відділу організації наукової роботи Люсі Можечук та юрисконсульту відділення моніторингу, планування та закупівель Тетяні Шевчук.

Вітаємо науково-педагогічних працівників університету, бажаємо невичерпного оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі й наукових пошуках!

 

 


1 214