Запрошуємо взяти участь у конкурсі «Відправимо корупцію на карантин»!

Новини університету

Конкурс проводиться Консультативною місією Європейського Союзу та Фондом Ганса Зайделя у закладах вищої освіти правоохоронних органів по всій Україні. Мета – підвищення обізнаності суспільства про важливість боротьби з корупцією та її наслідки.

Конкурс включає в себе 2 номінації: відео та плакати/постери:
• учасникам пропонується створити відео тривалістю 2-3 хвилини максимум, у якому вони висловлюють свої ідеї щодо протидії корупції;
• учасникам пропонується розробити плакати з повідомленнями про боротьбу з корупцією. Приймаються малюнки, фотографії, графічний або цифровий дизайн.

Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися до 31 січня 2021 року. Свої роботи до КМЄС учасники зможуть надсилати до 31 березня 2021 року.

Після отримання конкурсного контенту буде організовано онлайн-конференцію для представлення відео та плакатів, голосування і визначення переможців конкурсу.

Комісія, що складатиметься з одного представника Консультативної місії Європейського Союзу, одного представника Фонду Ганса Зайделя та чотирьох представників громадських організацій, голосуватиме за найкращі відео.

Конкурс розроблений як змагання між вищими навчальними закладами, а також між студентами. Отже, будуть нагороджені як студенти-переможці, та і заклади, які вони представлятимуть.

Заклади вищої освіти, які розроблять найкращі відео та плакати, отримають призи у вигляді технічного обладнання.

Відео:
1 місце – 3 ноутбуки
2 місце – 2 ноутбуки
3 місце – 1 ноутбук

Плакати:
1 місце – 3 ноутбуки
2 місце – 2 ноутбуки
3 місце – 1 ноутбук

Студент, який створить найкращий плакат, буде нагороджений планшетом.

Водночас, буде запропонований приз за популярність для відео (1 планшет за відео з найбільшою кількістю голосів) та для плаката (1 планшет за плакат з найбільшою кількістю голосів), які отримають найбільше голосів на сторінці КМЄС у Фейсбуці.

Технічні вимоги

Відео
1. Тривалість – максимум 3 хвилини;
2. Формат: mov/mp4;
3. Роздільна здатність: мінімум 1080 (1920х1080) – горизонтальне відео;
4. Розмір файлу: не більше 1 Гб одним файлом.

Плакати
1. Формат: А4;
2. Роздільна здатність: 150 ррі, кольоровий режим RGB.

Надіслати свої роботи можна на корпоративну пошту ДДУВС: vzg@dduvs.in.ua. Після перевірки конкурсні роботи будуть надіслані до Консультативної місії Європейського Союзу.

З питань реєстрації звертайтеся до контактної особи: уповноваженого з антикорупційної діяльності ДДУВС Романа Віталійовича Терещенка.

Телефон: 125, моб.: +38(067)311-80-80.

 

 


669