Програма обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global UGRAD) 2021-2022 рр.

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Державний департамент США оголошує відкритий конкурс для участі у 2021-2022 академічному році у програмі обміну для студентів бакалаврату вищих навчальних закладів (Global Undergraduate Exchange Program) з компонентом для українських студентів «STEM та підприємництво» (UUAESE) 2021-2022. Учасників програми відбиратимуть за такими критеріями: академічна успішність, лідерський потенціал, активність у громадському житті, володіння письмовою та розмовною англійською мовою, мотивація та готовність стати учасником програми обміну.

Програма обміну студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD з компонентом UUAESE передбачає наступне фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, оплату вартості навчання в американському університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячну стипендію.

Конкурс на участь у програмі Global UGRAD з компонентом UUAESE є відкритим і базується на основі академічної та особистої успішності кандидатів. Особам з обмеженими можливостями наполегливо рекомендовано брати участь у конкурсі.

Дедлайн: 28.02.2021

Більше інформації за посиланням: www.science-community.org

 


787