ДДУВС запрошує взяти участь у конкурсі на краще правниче видання!

Анонси університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація українських правників» запрошують до участі у Всеукраїнському конкурсі на краще правниче видання.

Мета конкурсу – виявлення та відзначення кращих видань, які всебічно та якісно забезпечують потреби освітнього процесу у закладах вищої освіти юридичного профілю.

Загальні вимоги до участі у конкурсі: на конкурс можуть бути висунуті видання з правових наук, які розроблені державною мовою авторами/авторськими колективами закладів вищої освіти та наукових установ України, опубліковані з дотриманням видавничих вимог протягом останніх п’яти календарних років до року проведення конкурсу й безпосередньо використовуються в освітньому процесі підготовки фахівців юридичної галузі.

Конкурс оголошується за номінаціями: «Наукові видання», «Навчальні видання», «Навчально-методичні видання», «Довідкові видання», «Періодичні видання».

Порядок подання документів для участі у конкурсі та відзначення переможців

Для участі у конкурсі необхідно до 1 березня поточного року подати до організаційного комітету такі матеріали:
– клопотання керівника закладу вищої освіти або наукової установи із вказанням відповідної номінації;
– анотацію, у якій стисло викладено зміст праці, обґрунтовано її актуальність, новизну, оригінальність, представлено інформацію про рецензентів (1000 – 1500 знаків);
– відгуки у наукових виданнях, засобах масової інформації (за наявності);
– два примірники видання, висунутого на конкурс;
– відомості про автора/авторів – учасників конкурсу (ПІБ автора/авторів, місце роботи, посада, науковий ступінь, вчене звання, номер телефону, адресу ел. пошти).

За результатами розгляду організаційним комітетом подані на конкурс матеріали не повертаються.

Урочисте нагородження переможців конкурсу відбудеться в рамках проведення V Міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Підсумки конкурсу будуть доведені до відома його учасників, оприлюднені на офіційних веб-сайтах університету та Асоціації українських правників.

Матеріали надсилаються на адресу: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, пр. Гагаріна, 26, м. Дніпро, 49005.

За детальною інформацією з питань організації та проведення конкурсу звертатись:
тел.: (096) 398 9390,
ел. пошта: mail@dduvs.edu.ua

Контактна особа: старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи Можечук Люся Василівна.

 

 


788