У ДДУВС стартували курси підвищення кваліфікації для поліцейських

Новини університету

8 лютого на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ розпочались курси підвищення кваліфікації працівників підрозділів дізнання, превентивної діяльності та патрульних поліцейських Національної поліції України.

Підвищення кваліфікації пройдуть 55 поліцейських з 8 областей України.

Зі слухачами курсів зустрівся перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса. Він націлив слухачів на здобуття якісної освіти, наголосив на дотриманні службової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку.

«Колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ робить усе необхідне для забезпечення успішного та ефективного навчального процесу. Заклад має сучасну матеріально-технічну базу. Для відпрацювання практичних навичок функціонують навчально-тренувальні полігони. Не змарнуйте можливість скористатися цим, розширити знання та вдосконалити практичні навички, намагайтеся досягти розуміння та діалогу з викладачами під час тренінгів», – зазначив Володимир Миколайович.

До поліцейських звернувся начальник відділення первинної професійної підготовки, спеціалізації та підвищення кваліфікації ННІ ЗНПК ДДУВС полковник поліції Олексій Мамчій. «Курси підвищення кваліфікації – це унікальна можливість вдосконалити свої теоретичні знання, практичні навички, підвищити компетентність, обмінятися досвідом з колегами з інших областей та налагодити співпрацю», – сказав він.

Зі слів Олексія Мамчія стало відомо, що для кожного підрозділу розроблені відповідні навчальні плани, за якими працівники поліції будуть підвищувати свою професійну майстерність, а допомагатимуть в оволодінні знаннями досвідчені викладачі 10 кафедр університету. Значну частину дисциплін становить адміністративно-правовий, кримінально-процесуальний та тактико-спеціальний напрямки підготовки.

Упродовж курсу правоохоронці слухатимуть лекції, складатимуть практичні тестові завдання зі знання законодавства та розв’язуватимуть практичні ситуації, дотичні до діяльності поліцейських.

 

 


993