Запрошуємо взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції!

Анонси університету, Новини університету

25 лютого 2021 року юридичний факультет Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проводить Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Верховенство права: доктрина і практика в умовах сучасних світових викликів».

Мета конференції – обмін досвідом вітчизняних та зарубіжних ЗВО, наукове дослідження теоретичних і практичних проблем реалізації принципу верховенства права в умовах сучасних світових викликів:

– верховенство права як основа системи європейських цінностей та правопорядку;

– міжнародні та внутрішньодержавні механізми забезпечення верховенства права в умовах сучасних викликів та загроз;

– актуальні проблеми впровадження міжнародних стандартів захисту прав людини;

– дотримання принципу верховенства права у діяльності правоохоронних та судових органів в умовах технологічних й соціальних викликів сьогодення;

– проблеми правового регулювання цивільно-правових відносин в умовах COVID-19;

– філософські та культурно-історичні аспекти становлення принципу верховенства права.

До участі у науково-практичній конференції запрошуються вчені, практичні працівники, представники органів державної влади, громадських організацій, а також докторанти, ад’юнкти (аспіранти) та інші здобувачі вищої освіти.
Форма участі у конференції – заочна. Початок о 10.00

Режим відеоконференції в онлайн-системі Zoom за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/84476048474?pwd=dktXUFUwanZJbnJXN3JOODhPYWVjQT09

Ідентифікатор конференції: 844 7604 8474. Пароль: 665615.

Архівація та збереження матеріалів конференції як інтернет-ресурсу забезпечує подальшу індексацію результатів ваших наукових досліджень у пошукових системах, активне анонсування конференції сприяє формуванню необхідного для вас іміджу.

Збірник матеріалів науково-практичного заходу буде надісланий учасникам у pdf форматі після проведення конференції.

Для участі в науково-практичній конференції необхідно подати до 5 лютого 2021 року авторську довідку та тези доповідей на електронну адресу: megevska38@gmail.com з поміткою «На науково-практичну конференцію». Файли необхідно називати за зразком: Іванов_Тези; Іванов_Автор.

Оргкомітет науково-практичної конференції приймає тези доповідей обсягом до 5 сторінок, робочі мови конференції – українська, російська, польська, литовська, англійська та німецька, набрані у текстовому редакторі Microsoft Word, шрифт Times New Roman, кегель 14, інтервал – 1,5, усі поля – 20 мм, абзац – 12,5 мм. Текст доповіді повинен бути уважно вичитаний і перевірений автором (авторами). Відповідальність за зміст і унікальність наданого матеріалу несе автор (автори).

Контакти: (066) 363-20-53 Лілія Межевська (юридичний факультет).
 

Додаткова інформація за посиланням

Інформаційний лист

 

 


952