66 курсантів сформували світловий герб України!

Новини університету

Напередодні Дня Державного Герба України курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ влаштували масовий флешмоб, а також світлове та фаєр-шоу. Докладніше – далі.

66 курсантів вишикувалися біля будівлі закладу у формі герба.

У ході флешмобу відбулося світлове та фаєр-шоу.

Під звуки барабанів курсант ДДУВС речитативом продекламував вірш авторства фахівця закладу, а учасники студії творчого руху «eSTeD» презентували танцювальний номер з українськими прапорами.

Як зазначає перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, курсанти налаштовані дуже патріотично, коли мова йде про відзначення державних свят.

«Сьогодні курсанти ДДУВС зібралися напередодні свята, щоби провести видовищний флешмоб. Мені дуже приємно, що в серцях наших майбутніх правоохоронців палає сонце, вогонь і віра в майбутнє нашої держави. Приємно, що ми виховуємо таку молодь. Напередодні державних свят вони завжди налаштовані патріотично», – підкреслив Володимир Миколайович.

Завідувачка відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи відділу кадрового забезпечення ДДУВС підполковник поліції Наталія Карнаух розповідає:

«Чому така ідея і безпосередньо у вечірній час? Наш головний меседж: навіть у темні часи герб як символ держави вказує шлях, який веде до незалежності, процвітання країни, шлях до себе», – зазначила Наталія Ігорівна.

Своїми враженнями діляться і безпосередні учасники флешмобу.

«Наш флешмоб – це одна з безлічі згадок, яку пройшла Україна за вільну та незалежну можливість існувати на міжнародній арені. Це також нагадування підростаючому поколінню про вікові традиції, які нам треба берегти та цінувати», – зазначив курсант факультету органів досудового розслідування Ілля Гречишкін.

«Сьогодні ми зібралися тут, щоби провести яскравий флешмоб і показати, що ми не байдужі до своїх державних символів і до свого покликання: захищати країну», – розповіла курсантка факультету органів досудового розслідування Діана Тупотіна.

Наприкінці учасники флешмобу утворили світловий герб України на чорному фоні.

 

 


1 103