Випускників магістратури ДДУВС призначено на посади слідчих!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся розподіл курсантів факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування для призначення на посади в територіальних органах поліції. Захід проходив з цілковитим дотриманням санітарно-протиепідемічних норм.

15 слухачів магістратури відтепер будуть направлені до територіальних поліцейських підрозділів.

До складу комісії з розподілу увійшли: ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області полковник поліції Юрій Небеський, перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, проректорка Лариса Наливайко, заступник начальника – начальник слідчого управління ГУНП у Дніпропетровській області полковник поліції Олег Сліпчук, декан факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування полковник поліції Сергій Обшалов, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, завідувач відділення роботи з перемінним складом відділу кадрового забезпечення Олександр Ліньков.

Участь у засіданні комісії також взяли т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Дніпропетровській області підполковник поліції Володимир Лісовик та заступник начальника слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області майор поліції Андрій Мельниченко.

За рішенням комісії з персонального розподілу у підрозділах ГУНП в Дніпропетровській області нестимуть службу 10 курсантів, Вінницькій – 1, Запорізькій – 2, Кіровоградській – 1, Полтавській – 1.

Як зазначив перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, посада слідчого є однією з найбільш відповідальних у поліції.

«Дехто з вас через 5-10 років повернеться до університету викладати, дехто вступить до ад’юнктури чи матиме інші здобутки. Найголовніше – залишайтеся порядними та принциповими», – зауважив Володимир Миколайович.

Зі словами привітання до магістрів звернулися і представники Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

«Вітаю вас із нагоди закінчення навчання! Переконаний, ви будете значною допомогою керівництву та особовому складу підрозділів. Окрім цього, висловлюю слова подяки працівникам університету. Чекаємо вас на службу», – підкреслив Володимир Лісовик.

«Перед вами – велика відповідальність. Бажаю вам якісно та з розумом застосовувати отримання знання. Успіхів вам!» – звернувся до курсантів Андрій Мельниченко.

Зазначимо, що слухачі магістратури факультету органів досудового розслідування заступлять на посади слідчих вже з 1 березня.

 

 


1 185